Postat in: Drama

John Newton este capitanul unei nave comerciale, care transporta sclavi din Africa in America. Destinul capitanului este strans legat de supravietuirea unui negru aflat la bord. Voiajul acesta ii va schimba radical si definitiv viata capitanului si va reusi sa inspire milioane de oameni din generatiilor urmatoare, printre care si pe Samuel, stra-stranepotul negrului aflat la bordul acelei nave cu 100 de ani in urma. Samuel si familia lui fug de pe o plantatie din statul Virginia. Sunt ajutati de o retea secreta de carausi sa ajunga in Nordul Canadei, insa pe urmele lor se afla mereu Plimpton, renumitul vanator de sclavi. Fiind in permanenta haituit si resimtind chinurile indurate de el si de stramosii lui, Samuel trebuie sa aleaga intre libertate si razbunare.


loading...

Filme Asemanatoare:

3 comentarii la “Freedom (2015)”

  1. dobrea cornel says:

    un film bunicel prin prisma actorilor, dar scenografia, regia etc… lasa mult de dorit ;ca imagine, sunet SI muzica , un film bun ,in schimb tema SI subiectul, aduce in suflet si inima pe DUMNEZEU credinta si libertatea de exprimare….,slava lui DUMNEZEU.Multumesc sitte-ului.

  2. Filmaretul says:

    Un film ok facut insa mai stangaci, cu 2 planuri paralele in 2 perioade de timp diferite, care nu se justifica decat prin prezentarea a 2 perioade de timp diferite in acelasi film (referitoare la sclavie). Merita vazut, fara asteptari insa de realizare de top.

  3. coste ioana says:

    bun filmul, poate avem ceva de invatat din toata aceasta drama care dureaza de cìtev sute de ani

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *