Fright Night 2: New Blood (2013)

Charlie Brewster, eroul din prima parte este acum student. Dupa 3 ani de studiat psihoterapia, Charlie s-a convins in sfarsit ca vampirii nu exista. Charlie incepe un program de studii...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/fright-night-2-new-blood-2013/' addthis:title='Fright Night 2: New Blood (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Charlie Brewster, eroul din prima parte este acum student. Dupa 3 ani de studiat psihoterapia, Charlie s-a convins in sfarsit ca vampirii nu exista. Charlie incepe un program de studii in strainatate ce-l aduce tocmai in Romania. Este insotit in Romania de prietenul sau, Maleficul Ed, obsedat de lumea spiritelor si de fosta lui iubita, Amy. Charlie descopera ca profesoara lor este de fapt un vampir. Problema este ca nu il crede nimeni. Drept urmare. Charlie cere ajutorul celebrului vanator de vampiri Vincent pentru a o elimina pe malefica Gerri si pentru a o salva pe Amy de la moarte.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.