Fruitvale Station (2013)

Filmul este inspirat dintr-un caz real, extrem de mediatizat in SUA: uciderea unui tanar de culoare, pe nume Oscar Grant de catre politisti in noaptea de Anul Nou, in 2009....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/fruitvale-station-2013/' addthis:title='Fruitvale Station (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul este inspirat dintr-un caz real, extrem de mediatizat in SUA: uciderea unui tanar de culoare, pe nume Oscar Grant de catre politisti in noaptea de Anul Nou, in 2009. Filmul se concentreaza pe ultima zi din viata lui Oscar. In dimineata zilei de 31 Decembrie Oscar se trezeste decis sa isi schimbe viata radical si sa devina o persoana mai buna atat pentru mama sa, cat si pentru fiica sa. Dar pe la miezul noptii Oscar intra intr-o altercatie la metrou cu un fost detinut, politistii fiind chemati la fata locului pentru a aplana conflictul. Din exces de zel, unul din politisti il impusca mortal pe Oscar.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.