Frumoasa si Bestia (2014)

Belle este o tanara frumoasa si visatoare, romantica, pasionata de literatura. Pentru a-si salva tatal, prizonier in castelul detinut de o Bestie oribila, Belle decide sa renunte la libertatea sa...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/frumoasa-si-bestia-2014/' addthis:title='Frumoasa si Bestia (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Belle este o tanara frumoasa si visatoare, romantica, pasionata de literatura. Pentru a-si salva tatal, prizonier in castelul detinut de o Bestie oribila, Belle decide sa renunte la libertatea sa si sa se duca in locul tatalui sau in castel. Incetul cu incetul, Belle incepe sa descopere sufletul sensibil al Bestiei si neincrederea lasa loc dragostei. Aici Belle descopera legenda printului arogant asupra caruia a fost aruncat un blestem teribil, fiind singura care poate pune capat acestui blestem.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.