Gangster Squad (2013)

Povestea filmului se concentreaza pe luptele de suprematie, disputate intre clanurile mafiote din America anilor ’50 . Politistul John O’Mara primeste ordin direct de la superiorii sai sa-si formeze o...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/gangster-squad-2013/' addthis:title='Gangster Squad (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Povestea filmului se concentreaza pe luptele de suprematie, disputate intre clanurile mafiote din America anilor ’50 . Politistul John O’Mara primeste ordin direct de la superiorii sai sa-si formeze o echipa de politisti, cinstiti si sa inceapa lupta impotriva clanului mafiot, condus de fostul boxer Mickey Cohen, care se ocupau cu comertului de droguri si arme. O’Mara, este un sot si un tata devotat, insa risca siguranta familiei sale atunci cand isi formeaza echipa si pleaca in incercarea de a anihila gasca lui Cohen.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.