Get Lucky (2013)

Lucky si Raphael sunt doi frati in viata de zi cu zi si parteneri in lumea crimei. Cei doi pun la cale jefuirea unui cazino alaturi de partenerii Eli si...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/get-lucky-2013/' addthis:title='Get Lucky (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Lucky si Raphael sunt doi frati in viata de zi cu zi si parteneri in lumea crimei. Cei doi pun la cale jefuirea unui cazino alaturi de partenerii Eli si Niko. Lucrurile nu decurg conform planului, deoarece cazinoul este condus de nimeni altul, decat unchiul lui Niko. Acesta din urma nu se va da in laturi de la nimic pentru a-si recupera banii. Lucrurile se complica si mai tare in momentul in care Lucky se indragosteste de o blonda superba, pe nume Bridget, iubita lui Niko.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.