Getaway (2013)

Dupa o zii normala petrecuta in oras, fostul pilot de curse, Brent Magna are o surpriza neplacuta, atunci cand ajunge acasa. Un telefon anonim il instiinteaza ca sotia lui este...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/getaway-2013/' addthis:title='Getaway (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Dupa o zii normala petrecuta in oras, fostul pilot de curse, Brent Magna are o surpriza neplacuta, atunci cand ajunge acasa. Un telefon anonim il instiinteaza ca sotia lui este rapita. Vocea de la telefon ii spune lui Brent sa fure o masina sport, care este supravegheata in interior cu camere de luat vederi. Pentru binele sotiei acesta accepta si incepe sa-i urmeze instructiunile necunoscutului. O cursa teribila si plina de adrenalina va pune pe urmele lui Brent toata politia. Acesta va fii ajutat de o fata, care ajunge intamplator in masina.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.