Ghetarul Sangeriu (2014)

Janek este un om de stiinta ce lucreaza la o statie climatica din inima muntilor Alpi. Janek este o fiinta solitara avand o relatie complicata cu ceilalti oameni de stiinta....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/ghetarul-sangeriu-2014/' addthis:title='Ghetarul Sangeriu (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Janek este un om de stiinta ce lucreaza la o statie climatica din inima muntilor Alpi. Janek este o fiinta solitara avand o relatie complicata cu ceilalti oameni de stiinta. Agitatia este la cote maxime, statia urmand sa fie vizitata de catre Ministrul Mediului. Rutina cotidiana a celor de la statie este brusc data peste cap in momentul in care se descopera “sange” intr-un ghetar: un lichid rosiatic ce pare sa provoace reactii ciudate in randul animalelor, transformandu-le in niste creaturi monstruoase.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.