Godzilla (2014)

1999, Philippine. Doi oameni de stiinta descopera cuibul unor creaturi misterioase. Cateva zile mai tarziu, un accident nuclear, provocat de un cutremur, se produce in Japonia. 15 ani mai tarziu,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/godzilla-2014/' addthis:title='Godzilla (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

1999, Philippine. Doi oameni de stiinta descopera cuibul unor creaturi misterioase. Cateva zile mai tarziu, un accident nuclear, provocat de un cutremur, se produce in Japonia. 15 ani mai tarziu, inginerul uzinei distruse in urma accidentului, Joe Brody insista sa mearga la fata locului convins fiind ca un incident similar este iminent. Fiul sau Ford, un soldat, il insoteste. Cei doi descopera un laborator controlat de armata in care este tinuta in captivitate o creatura monstruoasa. In momentul in care scapa, o creatura marina pe numele de Godzilla reuseste sa o infrunte.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.