Grand Piano (2013)

Filmul ne prezinta povestea unui pianist talentat, cum putini mai exista. Cariera sa, care parea candva primitatoare, acum se duce incetul cu incetul pe apa sambetei. Motivul este unul cat...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/grand-piano-2013/' addthis:title='Grand Piano (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul ne prezinta povestea unui pianist talentat, cum putini mai exista. Cariera sa, care parea candva primitatoare, acum se duce incetul cu incetul pe apa sambetei. Motivul este unul cat se poate de simplu: a dezvoltat un trac paralizant pe care nu il mai poate controla deloc, acesta il impiedica pur si simplu sa mai urce pe scena si sa sustina concerte. Dupa cinci ani lungi de pauza, artistul incearca sa isi invinga teama in cadrul unei gale. Insa, pe partitura muzicala gaseste o amenintare cu moartea care suna cam asa: canta o nota gresita si vei muri.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.