Gravity (2013)

Ryan Stone este un medic cunoscut in domeniul bioenergiei. Aceasta se afla la prima sa misiune in spatiu alaturi de un astronaut veteran, Kowalsky. Pentru Kowalsky aceasta este ultima misiune...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/gravity-2013/' addthis:title='Gravity (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Ryan Stone este un medic cunoscut in domeniul bioenergiei. Aceasta se afla la prima sa misiune in spatiu alaturi de un astronaut veteran, Kowalsky. Pentru Kowalsky aceasta este ultima misiune in spatiu inainte de pensionare. In spatiu are loc un dezastru, naveta in care se aflau cei doi este distrusa. Linistea insuportabila ii face pe cei doi sa realizeze ca au pierdut absolut orice legatura cu Pamantul. Frica se transforma in panica, rezervele de oxigen se consuma cu fiecare gura de aer luata. Singura lor solutie este sa inainteze prin imensa intindere a spatiului.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.