Green Street 3: Never Back Down (2013)

Cea de-a treia parte a filmului se concentreaza asupra huliganilor din fotbalul britanic. Au trecut 14 ani de cand Danny Harvey a intors spatele violentei din fotbal, canalizandu-si toata energia...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/green-street-3-never-back-down-2013/' addthis:title='Green Street 3: Never Back Down (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Cea de-a treia parte a filmului se concentreaza asupra huliganilor din fotbalul britanic. Au trecut 14 ani de cand Danny Harvey a intors spatele violentei din fotbal, canalizandu-si toata energia spre artele martiale. Dar, viata lui ia o turnura dramatica cand fratele lui mai mic, Joey, este ucis. Hotarat sa-i faca dreptate fratelui sau, Danny este obligat sa reintre in lumea fotbalului organizat pentru a afla indentitatea celui care i-a ucis fratele si sa se razbune prin singura cale pe care o cunoaste: prin lupta.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.