Grown Ups 2 (2013)

Au trecut trei ani de la evenimentele super amuzante prin care a trecut Lenny Feder alaturi de amicii sai. Lenny decide ca a venit vremea sa se mute impreuna cu...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/grown-ups-2-2013/' addthis:title='Grown Ups 2 (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Au trecut trei ani de la evenimentele super amuzante prin care a trecut Lenny Feder alaturi de amicii sai. Lenny decide ca a venit vremea sa se mute impreuna cu familia sa, inapoi in Connecticut, orasul sau drag in care s-a nascut si si-a petrecut copilaria. Astfe, Lenny viseaza ca micutii sai sa creasca alaturi de copiii amicilor lui si sa se bucure de aceeasi copilarie lipsita de griji pe care a avut-o si el. Dar, de obicei, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. In mod ciudat, adultii vor fi cei care vor invata anumite lucruri de la copiii lor ,intr-o zi ce se anunta plina de surprize: ultima zi de scoala.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.