Grudge Match (2013)

Filmul are in prim plan doi boxeuri profesionisti care, odata cu trecerea timpului au devenit dusmani de moarte. Chiar daca sunt cei mai buni in domeniu, niciunul nu a reusit...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/grudge-match-2013/' addthis:title='Grudge Match (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul are in prim plan doi boxeuri profesionisti care, odata cu trecerea timpului au devenit dusmani de moarte. Chiar daca sunt cei mai buni in domeniu, niciunul nu a reusit inca sa-l domine pe celalalt. In 1983, doar cu cateva clipe inainte de un meci decisiv, Sharp a facut un anunt care i-a socat pe fanii sai: se retrage. Dupa 30 de ani, cei doi rivali au posibilitatea sa incheie lupta inceputa. Dar, cei doi, aflati acum la o varsta venerabila, nu mai au forma care i-a consacrat odinioara.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.