H8RZ (2015)

Dupa ce o eleva de liceu despre care nu isi amintea nimeni s-o fi cunoscut, s-a sinucis, avocatul liceului il chestioneaza pe singurul martor, in speranta de a scapa institutia...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/h8rz-2015/' addthis:title='H8RZ (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Dupa ce o eleva de liceu despre care nu isi amintea nimeni s-o fi cunoscut, s-a sinucis, avocatul liceului il chestioneaza pe singurul martor, in speranta de a scapa institutia de invatamant de un proces inevitabil si un iminent scandal. Insa in urma suicidului, scoala a organizat un eveniment caritabil pentru victimele cu tentative suicidale. Suma stransa care este anuntata e de 60,000 de dolari, insa adevarata suma de aproape jumatate de milion de dolari se afla intr-un cont auxiliar al liceului. Un grup de elevi sunt santajati sa transfere aceasta suma de bani furata intr-un cont fictiv, in numele victimei acestui liceu, care se pare ca incerca sa isi faca dreptate de dincolo de moarte printr-un interpus.
loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.