Heaven Is for Real – Raiul Chiar Exista (2014)

In 2003, Colton Burpo, un baietel in varsta de trei ani si jumatate a experimentat moartea iminenta de trei minute in timp ce a fost operat din cauza unei apendicite....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/heaven-is-for-real-raiul-chiar-exista-2014/' addthis:title='Heaven Is for Real – Raiul Chiar Exista (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In 2003, Colton Burpo, un baietel in varsta de trei ani si jumatate a experimentat moartea iminenta de trei minute in timp ce a fost operat din cauza unei apendicite. In urma acestei experiente, Colton, fiul unui pastor din Nebraska sustine ca a vazut paradisul, ca a stat pe genunchii lui Iisus, ca a intalnit ingerii si pe bunicul sau. Tatal lui Colton, sceptic la inceput, incepe sa creada ceea ce ii spune baiatul sau ceea ce provoaca furia enoriasilor sai. O ultima revelatie a lui Colton cu privire la sora sa moarta la nastere vine sa ii confirme viziunea.
loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.