Homefront – Orasul Fara Legi (2013)

Protagonistul filmului este Phil Broker, un agent al brigazii anti-drog, care dupa multi ani de munca si dupa o operatiune dificila, este fortat sa se retraga din aceasta activitate. Impreuna...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/homefront-orasul-fara-legi-2013/' addthis:title='Homefront – Orasul Fara Legi (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Protagonistul filmului este Phil Broker, un agent al brigazii anti-drog, care dupa multi ani de munca si dupa o operatiune dificila, este fortat sa se retraga din aceasta activitate. Impreuna cu fetita sa Maddie, se vor muta intr-un mic orasel din Louisiana, in speranta ca aici vor gasi linistea de care au mare nevoie. Mai tarziu Phil va realiza ca orasul pe care il credea atat de linistit, nu se potriveste deloc cu stilul de viata pe care a vrut sa-l gaseasca aici.
loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.