Hope Lost (2015)

Intr-o seara petrecuta in club, Sofia il cunoaste pe Gabriel, care pretinde ca este realizator de emisiuni in Italia. Plictisita de viata din oraselul ei provincial din Romania si visand...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/hope-lost-2015/' addthis:title='Hope Lost (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Intr-o seara petrecuta in club, Sofia il cunoaste pe Gabriel, care pretinde ca este realizator de emisiuni in Italia. Plictisita de viata din oraselul ei provincial din Romania si visand sa ajunga actrita pe micul ecran, Sofia accepta imediat oferta de a fi distribuita in emisiunea lui. Ajunge plina de sperante in Italia, unde este imediat vanduta proxenetului Manol si fortata sa-si castige existenta prostituandu-se pe strazi. Calvarul pare sa nu se mai sfarseasca, iar situatia degenereaza si mai rau cand il intalneste pe sadicul Ettore. Acesta are un hobby letal: realizarea de filme snuff, care constau in turnarea unui film in care personajul isi ia viata sau este omorat cu adevarat, si in realitate, nu numai pe micul ecran.







loading...




  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.