Horrible Bosses 2 (2014)

Dale, Kurt si Nick sunt decisi sa nu mai asculte niciodata de ordinele unui patron, sa devina liber profesionisti. Drept urmare, decid sa isi deschida propria afacere. Insa lucrurile nu...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/horrible-bosses-2-2014/' addthis:title='Horrible Bosses 2 (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Dale, Kurt si Nick sunt decisi sa nu mai asculte niciodata de ordinele unui patron, sa devina liber profesionisti. Drept urmare, decid sa isi deschida propria afacere. Insa lucrurile nu par chiar atat de simple. Sunt escrocati de cel care trebuia sa le promoveze noua afacere. De aceea, pentru a se razbuna, pun la cale un plan indraznet: il vor rapi pe fiul acestuia si vor cere o rascumparare uriasa, de 500 000$. Curand, planul lor este compromis cand acesta afla de intentiile celor trei.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.