Hot Pursuit (2015)

Pe Cooper o precede reputatia, iar asta nu e bine deloc. „Stilul Cooper” de a o da in bara este deja renumit, insa blondina spera sa compenseze prin constiinciozitate si...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/hot-pursuit-2015/' addthis:title='Hot Pursuit (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Pe Cooper o precede reputatia, iar asta nu e bine deloc. „Stilul Cooper” de a o da in bara este deja renumit, insa blondina spera sa compenseze prin constiinciozitate si strictete. Cand primeste misiunea de a escorta un cap al mafiei si pe sotia acestuia ca martori impotriva unui mare traficant de droguri, Cooper este cat se poate de flatata si onorata de increderea care i se acorda. Numai ca odata ajunsa acasa la familia Riva, mafiotul si ceilalti politisti sunt ucisi intr-o ambuscada, iar dna Riva ramane vaduva. Entuziasmul initial al politistei Cooper se transforma in instinct de supravietuire in timp ce impreuna cu frumoasa dna Riva fac slalom printre gloante pe drumul de la San Antonio spre Dallas, cu o multime de criminali profesionisti si politisti corupti pe urmele lor.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.