Hours (2013)

Povestea are loc in New Orleans, anul 2005. Nolan impreuna cu sotia sa, formeaza un cuplu fericit si asteapta cu nerabdare, nasterea primului lor copil. Cu cinci saptamani mai devreme...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/hours-2013/' addthis:title='Hours (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Povestea are loc in New Orleans, anul 2005. Nolan impreuna cu sotia sa, formeaza un cuplu fericit si asteapta cu nerabdare, nasterea primului lor copil. Cu cinci saptamani mai devreme de termenul cand trebuia sa nasca, sotia lui Nolan ajunge pe patul de spital insa in timpul nasterii ea moare. Singurul lucru care ii mai da sens vietii lui Nolan, este vestea ca fetita lui nascuta prematur a supravietuit. In acelasi timp uraganul Katrina, face ravagii peste tot, iar in calea sa, se afla si spitalul in care se gasesc Nolan si fetita lui. Acum acesta trebuie sa faca tot ce ii sta in putere sa salveze viata fetitei, dar si a celorlalti pacienti, care se afla in spital.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.