How I Live Now (2013)

How I Live Now este o adaptare dupa nuvela de succes cu acelasi nume a lui Meg Rosoff. Acitiunea filmului este plasata intr-un viitor indepartat, viitor in care incepe cel...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/how-i-live-now-2013/' addthis:title='How I Live Now (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

How I Live Now este o adaptare dupa nuvela de succes cu acelasi nume a lui Meg Rosoff. Acitiunea filmului este plasata intr-un viitor indepartat, viitor in care incepe cel de-al Treilea Razboi Mondial. Daisy este o tanara americana din New York. Aceasta isi viziteaza in vacanta de vara rudele din Anglia. Se simte atrasa de vecinul sau. Cei doi incep o idila, idila intrerupta de izbucnirea razboiului. Totul se transforma intr-o lupta dramatica pentru supravietuire.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.