I, Frankenstein – Eu Frankenstein (2014)

Dezgustat de propria sa creatie, omul de stiinta Victor Frankenstein decide sa distruga monstrul caruia tocmai i-a dat viata. Din pacate pentru el, creatia sa este mai puternica decat si-ar...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/i-frankenstein-eu-frankenstein-2014/' addthis:title='I, Frankenstein – Eu Frankenstein (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Dezgustat de propria sa creatie, omul de stiinta Victor Frankenstein decide sa distruga monstrul caruia tocmai i-a dat viata. Din pacate pentru el, creatia sa este mai puternica decat si-ar fi imaginat, acesta din urma ucigandu-i sotia. Dupa ce isi urmareste monstrul o buna perioada de timp, Frankenstein moare din cauza hipotermiei. 200 de ani mai tarziu, jurnalul omului de stiinta intra in posesia unor forte malefice. Acesti demoni vor, datorita instructiunilor savantului, sa creeze o armata si sa puna stapanire pe lume. Monstrul lui Frankenstein, cunoscut acum sub numele de Adam, are misiunea de a-i impiedica pe acesti demoni sa-si duca misiunea la bun sfarsit.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.