Postat in: Actiune | Fantezie | Sci-Fi

Dezgustat de propria sa creatie, omul de stiinta Victor Frankenstein decide sa distruga monstrul caruia tocmai i-a dat viata. Din pacate pentru el, creatia sa este mai puternica decat si-ar fi imaginat, acesta din urma ucigandu-i sotia. Dupa ce isi urmareste monstrul o buna perioada de timp, Frankenstein moare din cauza hipotermiei. 200 de ani mai tarziu, jurnalul omului de stiinta intra in posesia unor forte malefice. Acesti demoni vor, datorita instructiunilor savantului, sa creeze o armata si sa puna stapanire pe lume. Monstrul lui Frankenstein, cunoscut acum sub numele de Adam, are misiunea de a-i impiedica pe acesti demoni sa-si duca misiunea la bun sfarsit.


loading...

Filme Asemanatoare:

2 comentarii la “I, Frankenstein – Eu Frankenstein (2014)”

  1. Dacii says:

    …ciudat mod de a-l privii pe monstrul lui Frankenstein ,care desii cica e facut din 8 cadavre ,nu pare – De Niro ,parea mai veridic !-,in relatii atat cu Garguii ,cat si cu demonii,plus o blonda simpatica ,care e om.Filmul e plin de efecte reusite,o poveste captivanta care te tine “legat” de ecran,evident si irefutabil binele invinge.Cu toate ca e mult prea fantastic pentru mine ,sa stiti ca aveti ce vedea ,asa ca urmariti-l cu incredere.Multumiri adminului.Salutari,

  2. Alexandru says:

    Bun filmul. Totuși interesantă idea, Frankenstein un trup fără suflet alege calea binelui pentru că se îndrăgostește de blondă, iar iubirea este sentimentul suprem către care tinde orice suflet, unicul sentiment care ne face să ne simțim împliniți atât fizic cât și spiritual.

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *