Ice Soldiers (2013)

Actiunea filmului este plasata in perioada Razboiului Rece cand, un grup de oameni de stiinta ce lucrau in partea de Nord a Canadei, intercepteaza o incarcatura ciudata. In cutiile din...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/ice-soldiers-2013/' addthis:title='Ice Soldiers (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Actiunea filmului este plasata in perioada Razboiului Rece cand, un grup de oameni de stiinta ce lucrau in partea de Nord a Canadei, intercepteaza o incarcatura ciudata. In cutiile din otel incuiate se pare ca se aflau trei soldati care, odata eliberati isi dovedesc forta si ferocitatea. Dupa ce comit o serie de crime atroce, soldatii parasesc campul lasand in urma lor un singur supravietuitor, o femeie de stiinta. Cativa ani mai tarziu, un om de stiinta pe nume Anndrew Malraux se reintoarce in zona in care au fost vazuti soldatii pentru ultima data, convins fiind de faptul ca sunt undeva inghetati in zapada. Ii gaseste si realizeaza ca sunt inca in viata.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.