Iceman – Captiv sub Gheata (2014)

Patru orfani, Ying, Sao, Niehu si Yuanlong au ajuns, datorita abilitatilor exceptionale in domeniul artelor martiale, sa faca parte din garzile imperiale. Intr-o zi, imparatul ii cere lui Ying sa...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/iceman-captiv-sub-gheata-2014/' addthis:title='Iceman – Captiv sub Gheata (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Patru orfani, Ying, Sao, Niehu si Yuanlong au ajuns, datorita abilitatilor exceptionale in domeniul artelor martiale, sa faca parte din garzile imperiale. Intr-o zi, imparatul ii cere lui Ying sa escorteze o persoana despre care se zvonea ca este capabila sa prevada viitorul inapoi in capitala. Pe drum, Ying este atacat de Sao, Niehu si Yuanlong care au decis sa il tradeze. Insa, toti patru sunt surprinsi de o avalansa si ingropati in zapada. 400 de ani mai tarziu, acestia se trezesc in secolul 21, intr-un Hong Koong modern.
loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.