Ida – Poveste de Familie (2014)

Anna este o tanara ce a crescut intr-o manastire. Aceasta a crezut mereu ca este orfana de parinti, ca nu mai are pe nimeni pe lume, pana in ziua in...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/ida-poveste-de-familie-2014/' addthis:title='Ida – Poveste de Familie (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Anna este o tanara ce a crescut intr-o manastire. Aceasta a crezut mereu ca este orfana de parinti, ca nu mai are pe nimeni pe lume, pana in ziua in care afla de existenta matusii Wanda. Aceasta din urma i-a vorbit de parintii sai, morti in al Doilea Razboi Mondial. In incercarea de a afla unde sunt ingropati, cele doua femei se indreapta spre un mic sat in care locuitorii incearca sa uite de traumele razboiului. De-a lungul cercetarilor, Anna descopera o multime de secrete ingropate, contradictii ale naturii umane dar si pasiunea pentru muzica jazz.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.