In Fear (2013)

Tom si Lucy se indreapta spre un festival de muzica unde urmeaza sa se intalneasca cu un grup de prieteni. Cei doi se cunosc de doar doua saptamani, Tom facand...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/in-fear-2013/' addthis:title='In Fear (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Tom si Lucy se indreapta spre un festival de muzica unde urmeaza sa se intalneasca cu un grup de prieteni. Cei doi se cunosc de doar doua saptamani, Tom facand tot posibilul sa o impresioneze pe Lucy. Incearca sa o surprinda marturisindu-i ca a rezervat o camera la un motel aflat in drumul lor. Chiar daca nu este convinsa 100% ca este o idee buna, Lucy accepta pana la urma sa innopteze la hotel. Urmand indicatoarele care ii induc si mai tare in eroare, realizeaza in cele din urma ca s-au ratacit. Orele trec, tensiunea creste si devine din ce in ce mai clar ca cineva vrea sa profite de cele mai profunde temeri ale lor.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.