In Secret – Dragoste Interzisa (2013)

Therese este o tanara ce s-a casatorit inca de la o varsta frageda cu verisorul sau Camille. Therese duce o viata monotona, fara nicio sursa de bucurie alaturi de sotul...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/in-secret-dragoste-interzisa-2013/' addthis:title='In Secret – Dragoste Interzisa (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Therese este o tanara ce s-a casatorit inca de la o varsta frageda cu verisorul sau Camille. Therese duce o viata monotona, fara nicio sursa de bucurie alaturi de sotul sau egoist si de matusa sa autoritara Madame Raquin care ii dicteaza viata. Intalnirea cu frumosul italian, prietenul lui Camille pe nume Laurent ii bulverseaza viata lui Therese. Intre cei doi se naste o pasiune devoranta. Sotul lui Therese refuza sa ii ofere divortul. In timpul unei conversatii violente la bordul unui tren, amantul lui Therese il arunca in gol pe Camille.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.