Postat in: Drama

Rebecca este o tanara fragila, nefericita si plictisita. Este casatorita cu un medic dar nu are o casnicie fericita. Dylan locuieste intr-o rulota din New Mexico si este eliberat conditionat dupa ce a savarsit un jaf. Dupa un accident din copilarie, cei doi se gandesc mereu unul la altul, intre ei exista o conexiune inexplicabila. Dupa ce isi dau seama ce se intampla, cei doi incep sa vorbeasca zilnic unul cu celalalt. Rebecca face un om de zapada special pentru Dylan, el admira un apus de soare special pentru ea. Care va fi deznodamantul relatiei dintre cei doi?


loading...

Filme Asemanatoare:

3 comentarii la “In Your Eyes – In Ochii Tai (2014)”

 1. unu says:

  Interesant 8

 2. Andreea says:

  interesant filmul…il recomand…dau nota 9 doar pentru ca ar fi meritat un final mai explicit

 3. Gheorghe says:

  Dincolo de tiparul american expus al vietii de zi cu zi, filmul e foarte frumos si pune o situatie reala pe tapet: Noi suntem conectati cu totii, iar iubirea e cea care ne dezvaluie asta.
  Cand te lovesti pe tine, atunci il lovesti pe celalalt, iar cand celalalt e lovit, tu esti de fapt lovit. Cand tu il iubesti, de fapt pe tine te iubesti. Toti suntem o singura fiinta, dar deocamdata suntem inconstienti de asta. Nu merge sa ne mai ascundem dupa stereotipuri si pastile.

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *