Inapoi in Trecut (2013)

Erol este un baiat talentat a carui tata a plecat intr-o zi la o conferinta stiintifica si nu s-a mai intors niciodata, a disparut fara urma. Acest eveniment tragic a...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/inapoi-in-trecut-2013/' addthis:title='Inapoi in Trecut (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Erol este un baiat talentat a carui tata a plecat intr-o zi la o conferinta stiintifica si nu s-a mai intors niciodata, a disparut fara urma. Acest eveniment tragic a lasat urme adanci in psihicul lui Erol. Mama lui Erol a intrat in depresie de la acest eveniment. Sal, bunicul lui Erol vine cu o ipoteza socanta: acesta este de parere ca tatal lui Erol a calatorit cu masina timpului pe care a construit-o in secret, ramanand captiv in trecut. Drept urmare, Erol si bunicul sau Sal se pregatesc sa calatoreasca in timp pentru a-si aduce tatal inapoi.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.