Infernul De Acasa (2015)

Don Champagne este un afacerist de succes cu o casa superba, copii minunati si o sotie domninatoare, posesiva si tulburata. Don comite o greseala grava: o angajeaza pe Dusty, o...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/infernul-de-acasa-2015/' addthis:title='Infernul De Acasa (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Don Champagne este un afacerist de succes cu o casa superba, copii minunati si o sotie domninatoare, posesiva si tulburata. Don comite o greseala grava: o angajeaza pe Dusty, o tanara superba si are o aventura cu ea. La scurt timp, Mona afla de aceasta aventura si are un comportament scapat de sub control. Don isi da seama ca sotia sa nu se va da in laturi de la nimic pentru a se razbuna pe Dusty, nici macar de la crima. Motivul pentru care Mona face acest lucru? Pentru a mentine ordinea in viata sa perfecta.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.