Insidious: Chapter 2 (2013)

Dupa ce au reusit sa-si scape fiul captiv intr-un labirint al mortilor, familia Lambert incearca sa duca o viata normala. Josh ii promite sotiei sale ca nimeni si nimic nu...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/insidious-chapter-2-2013/' addthis:title='Insidious: Chapter 2 (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Dupa ce au reusit sa-si scape fiul captiv intr-un labirint al mortilor, familia Lambert incearca sa duca o viata normala. Josh ii promite sotiei sale ca nimeni si nimic nu va mai interveni in viata lor. Josh ignora absolut toate afirmatiile mamei si sotiei sale care sustin ca nu a revenit singur acasa. In tot acest timp, o echipa de spiritisti desfasoara propria lor ancheta convinsi fiind ca singura in masura sa-i ajute sa afle ce s-a intamplat cu adevarat cu Josh este Elise, secretul terifiant ce a pus familia Lambert in legatura cu periculoasa lume a spiritelor.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.