Ip Man: The Final Fight (2013)

IP Man, calatoreste spre Hong Kong, unde spera sa inceapa o viata noua. Vestea stilului practicat de acesta a ajuns si la Hong Kong. Leung Seng, un lider de sindicat...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/ip-man-the-final-fight-2013/' addthis:title='Ip Man: The Final Fight (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

IP Man, calatoreste spre Hong Kong, unde spera sa inceapa o viata noua. Vestea stilului practicat de acesta a ajuns si la Hong Kong. Leung Seng, un lider de sindicat pasionat de artele martiale il roaga pe IP Man sa-si deschida o scoala la Hong Kong si sa-l accepte drept discipol. Scoala noua creata, este frecventata de o multime de oameni, de la tineri curiosi, politisti, la simpli muncitori. Intr-un cartier in care domneste faradelegea, IP Man isi traieste ultimii ani din viata fiind macinat fiind de boala si de greutati.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.