Ironclad: Batalia Pentru Sange (2014)

Adunati de tanarul nobil Hubert, un grup mic de spadasini au misiunea de a apara castelul acestuia de invazia Celtilor. Dupa mai bine de un an de la batalia de...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/ironclad-batalia-pentru-sange-2014/' addthis:title='Ironclad: Batalia Pentru Sange (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Adunati de tanarul nobil Hubert, un grup mic de spadasini au misiunea de a apara castelul acestuia de invazia Celtilor. Dupa mai bine de un an de la batalia de la Rochester, Hubert este nevoit sa ceara ajutor. Cei care sar in ajutorul sau sunt verisorul sau Guy, un cruciat care a fost martorul unui numar mare de atrocitati la viata lui, Berenger, un mercenar nemilos, Pierrepoint, un calau si un criminal, Crazy Mary. Acestia vor incepe o lupta crancena impotriva Celtilor, pe viata si pe moarte.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.