It Follows – Pe Urmele Tale (2015)

Dupa o partida de amor cu Hugh, Jay se molipseste de cel mai infricosator si inimaginabil lucru cu putinta: o forta malefica supranaturala cu infatisare umana care o urmareste peste...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/it-follows-pe-urmele-tale-2015/' addthis:title='It Follows – Pe Urmele Tale (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Dupa o partida de amor cu Hugh, Jay se molipseste de cel mai infricosator si inimaginabil lucru cu putinta: o forta malefica supranaturala cu infatisare umana care o urmareste peste tot. Dar spre norocul ei, aceasta entitate nu o poate urmari decat mergand la pas. Nu poate alerga. Asa ca Jay are o multime de ocazii de a se sustrage din calea acesteia, inainte ca entitatea malefica sa-i faca vreun rau. Tot discutand si cautand metode de a scapa definitiv de spiritul malefic, Jay si prietenii ei ajung la concluzia ca cea mai buna solutie ar fi sa-l transmita mai departe prin acelasi mod prin care s-a molipsit si ea: prin sex. Iar odata gasita solutia, apare si primul voluntar: Greg.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.