Jab Harry Met Sejal (2017)

Harry este un ghid turistic originar din India care accepta sa o ajute pe Sejal Zhaveri sa isi caute inelul de logodna pierdut in timpul vizitarii celor mai importante atractii...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/jab-harry-met-sejal-2017/' addthis:title='Jab Harry Met Sejal (2017)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Harry este un ghid turistic originar din India care accepta sa o ajute pe Sejal Zhaveri sa isi caute inelul de logodna pierdut in timpul vizitarii celor mai importante atractii din Europa. Harry a fost desemnat ca ghid pentru grupul din care a facut parte Sejal si familia sa. Aceasta a calatorit de-a lungul Europei timp de o luna iar iubitul sau Rupen a profitat de aceasta calatorie pentru a o cere in casatorie. Vor reusi cei doi sa gaseasca inelul pierdut?


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.