Jack Ryan: Agentul Din Umbra (2014)

Jack Ryan, un fost soldat in Marina, ranit in cadrul unei operatiuni, s-a reprofilat lucrand ca si analist economic pe Wall Street. In momentul in care observa o serie de...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/jack-ryan-agentul-din-umbra-2014/' addthis:title='Jack Ryan: Agentul Din Umbra (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Jack Ryan, un fost soldat in Marina, ranit in cadrul unei operatiuni, s-a reprofilat lucrand ca si analist economic pe Wall Street. In momentul in care observa o serie de anomalii provenite din conturile rusesti, tanarul decide sa plece sa vada despre ce este vorba. Descopera un loc ostil si periculos pentru propria sa securitate, un agent CIA, cu un trecut tulbure care ii sare in ajutor si un bogat om de afaceri. Pentru a-l prinde, Jack Ryan primeste un ajutor nesperat de la iubita sa care nu are habar de operatiunile sale secrete, suspectandu-l de infidelitate.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.