Jingle All The Way 2 – Goana Dupa Cadou 2 (2014)

Doi tati disperati, unul natural, celalalt vitreg, devin dusmani de temut fiecare dorind cu disperare sa ii ofere fiicei sale cel mai frumos Craciun din viata. Larry incearca din rasputeri...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/jingle-all-the-way-2-goana-dupa-cadou-2-2014/' addthis:title='Jingle All The Way 2 – Goana Dupa Cadou 2 (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Doi tati disperati, unul natural, celalalt vitreg, devin dusmani de temut fiecare dorind cu disperare sa ii ofere fiicei sale cel mai frumos Craciun din viata. Larry incearca din rasputeri sa gaseasca cadoul perfect pentru fiica lui in varsta de 8 ani, Noel. Cea mai cautata jucarie a sezonului, ursul Harrison este epuizat in toate magazinele. Motivul? Tatal vitreg al lui Noel a vrut sa se asigure ca ii va pune bete in roate lui Larry si a cumparat toti ursii din magazine. Cand Larry afla ce isi doreste Noel de Craciun, nu se va da in laturi de la nimic pentru a-si face fiica fericita si pentru a-i oferi jucaria viselor.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.