JLA Adventures: Trapped in Time (2014)

O creatura misterioasa dar cat se poate de periculoasa, cunoscuta sub numele de Time Trapper ameninta lumea. Un plan malefic, pus la cale de Lex Luthor ii trimite pe cei...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/jla-adventures-trapped-in-time-2014/' addthis:title='JLA Adventures: Trapped in Time (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

O creatura misterioasa dar cat se poate de periculoasa, cunoscuta sub numele de Time Trapper ameninta lumea. Un plan malefic, pus la cale de Lex Luthor ii trimite pe cei din Legion of Doom inapoi in timp. Acestia sunt nevoiti sa ii elimine pe Wonder Woman, Superman si Batman inainte ca acestia sa devina super eroi. Aquaman, Cyborg si Flash vor lupta alaturi de cei mai tineri eroi precum Karate Kid si Dawnstar. Miza nu a fost niciodata atat de ridicata, misiunea de salvare nu a fost niciodata atat de periculoasa.
loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.