Jobs (2013)

Filmul Jobs ne prezinta un barbat ambitios care a pus produsul mai presus de familie, bani sau prieteni. Facem cunostinta cu un barbat cu vise mari, un barbat pasionat, in...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/jobs-2013/' addthis:title='Jobs (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul Jobs ne prezinta un barbat ambitios care a pus produsul mai presus de familie, bani sau prieteni. Facem cunostinta cu un barbat cu vise mari, un barbat pasionat, in ciuda faptului ca nu toata lumea vedea ceva special in proiectele sale. Vom vedea ce repede s-a bucurat de succes pornind de la un simplu garaj si ajungand intr-o firma de succes. A fost concediat de la firma Apple si a revenit in momentul in care aceasta era in pragul falimentului reusind sa o transforme in cea mai valoroasa companie.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.