Joe Dirt 2: Beautiful Loser (2015)

Povestea de dragoste dintre Joe Dirt si bomba sexy Brandy culmineaza cu ziua nuntii. Sunt cele mai frumoase momente din viata lui Joe, si tocmai cand credea ca lucrurile nu...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/joe-dirt-2-beautiful-loser-2015/' addthis:title='Joe Dirt 2: Beautiful Loser (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Povestea de dragoste dintre Joe Dirt si bomba sexy Brandy culmineaza cu ziua nuntii. Sunt cele mai frumoase momente din viata lui Joe, si tocmai cand credea ca lucrurile nu pot merge mai bine de atat, proaspata lui sotie ii da vestea cea mare: va devenit tatic. Aflati in culmea fericirii, cei doi merg la maternitate, unde afla ca in locul unui copil, vor avea de fapt tripleti. Insa viata lor perfecta este intrerupta de o furtuna care il prinde pe Joe intr-un vartej, si asemeni unei masini a timpului, il teleporteaza pe acesta intr-o alta perioada a vietii lui. Dar nicio peripetie nu-l va deturna pe Joe din incercarile lui de a reveni inapoi in prezent, la familia lui.
loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.