John Doe: Justitiarul (2014)

Unii il considera un erou modern. Altii il considera un ucigas cu sange rece. El este John Doe, un om obisnuit care decide sa ia legea in propriile maini. Frustrat...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/john-doe-justitiarul-2014/' addthis:title='John Doe: Justitiarul (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Unii il considera un erou modern. Altii il considera un ucigas cu sange rece. El este John Doe, un om obisnuit care decide sa ia legea in propriile maini. Frustrat din cauza unui sistem care le permite criminalilor violenti sa se plimbe in libertate, John Doe incepe sa faca dreptate in felul sau: ii ucide pe criminali unul cate unul. Curand, John Doe devine o adevarat senzatie in mass-media inspirandu-i si pe altii prin faptele sale. Cine este adevaratul John Doe? Un justitiar sau un criminal cu sange rece?


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.