Judecata Criminala (2014)

Ava si sotul sau Derek isi petrec luna de miere in Caraibe. Aflati la cina, cei doi il intalnesc pe Manny care le promite sa le prezinte insula si sa...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/judecata-criminala-2014/' addthis:title='Judecata Criminala (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Ava si sotul sau Derek isi petrec luna de miere in Caraibe. Aflati la cina, cei doi il intalnesc pe Manny care le promite sa le prezinte insula si sa ii duca la unul din cele mai tari cluburi de noapte de pe insula. In club, intra in conflict cu Big Biz, un infractor din zona. A doua zi, Derek are un accident fiind dus cu ambulanta. Insa, odata ajunsa la spital, Ava nu il gaseste pe Derek. Cand politia ii spune sa nu intervina sa ii lase sa isi faca treaba, Ava este si mai decisa sa afle ce s-a intamplat cu sotul ei. Urmatoarea problema a cuplului va fi aceea de a scapa cu viata de pe insula.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.