Postat in: Actiune | Aventura | Sci-Fi

Pe Insula Nublar se afla cel mai mare parc tematic cu dinozauri din lume. Acestia au fost readusi la viata cu ajutorul unor tehnologii revolutionare, iar pana nu demult, turistii erau dispusi sa plateasca oricat pentru a vedea cu ochii lor minunile tehnicii moderne. Insa in ultimult timp, interesul public a scazut dramatic, iar administratia parcului este nevoita sa gaseasca un nou punct de atractie. Astfel, Corporatia Patel comanda realizarea unui nou dinozaur, Indominus Rex. Acesta va fi conceput prin modificarea genetica si incrucisarea mai multor specii de animale, inclusiv a unor dinozauri pradatori. Dupa ce Indominus Rex ii va uimi pe toti cu comportamentul sau imprevizibil si va reusi sa fuga in jungla, natura va demonsta inca o data ca nu poate fi controlata de om.


loading...

Filme Asemanatoare:

2 comentarii la “Jurassic World (2015)”

  1. Filmaretul says:

    Dragut, dar parca e fumat genul acesta de Jurassic … Cam seamana cu cele anterioare din anii ’90, nu are acea originalitate care sa-ti zica Wow! …

  2. mariana says:

    Am vizionat toate filmele din aceasta serie si mi-au placut foarte mult. Consider ca acest film este cea mai buna realizare dintre toate, as dori sa se continue cu un alt film chiar daca tema de baza ramane. Sunt filme spectaculoase, excelent realizate.Le recomand pe toate.

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *