Kick-Ass 2 (2013)

Ultima data cand i-am vazut pe Hit Girl, asasina junioara si pe Kick Ass, adolescentul justitiar, cei doi incercau din rasputeri sa duca o viata relativ normala, ca Mindy si...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/kick-ass-2-2013/' addthis:title='Kick-Ass 2 (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Ultima data cand i-am vazut pe Hit Girl, asasina junioara si pe Kick Ass, adolescentul justitiar, cei doi incercau din rasputeri sa duca o viata relativ normala, ca Mindy si Dave. Deoarece absolvirea batea la usa, cei doi nu stiu incotro s-o apuce, Dave a decis sa creeze prima echipa de super eroi din lume. Dar dupa ce Mindy a fost prinsa actionand ca si Hit Girl, este nevoita sa se retraga in lumea infricosatoare a fetelor de liceu. Nemaiavand-o pe Mindy alaturi, Dave se alatura echipei Justitia Eterna, condusa de un fost mafiot cumintit. Intre timp, cel mai mare ticalos, The Motherfck3r isi infiinteaza propria sa echipa de diabolici si jura sa-i faca pe Dave si Mindy sa plateasca pentru ce i-au facut tatalui sau.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.