Kill The Messenger (2014)

In cursul unei anchete, reporterul Gary Webb descopera o legatura stransa intre guvernul american si CIA. A descoperit ca s-au importat cantitati enorme de cocaina in Statele Unite. In ciuda...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/kill-the-messenger-2014/' addthis:title='Kill The Messenger (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In cursul unei anchete, reporterul Gary Webb descopera o legatura stransa intre guvernul american si CIA. A descoperit ca s-au importat cantitati enorme de cocaina in Statele Unite. In ciuda avertismentelor, Gary este decis sa scoata adevarul la iveala. Publicat intr-un ziar mai putin cunoscut, articolul sau atrage rapid atentia mass-mediei din tara dar si a locuitorilor din comunitatile mai sarace, in special celor afectati de catre traficul cu stupefiante. Dorind sa faca ceea ce este corect, Gary isi face o multime de dusmani extrem de puternici, capabili de orice doar sa ii discrediteze munca si sa ii distruga reputatia.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.