Postat in: Groaza | Mister | Thriller

Evan este un sot iubitor si un tata de familie devotat. Intr-un weekend, sotia si copiii sai fiind plecati, Evan a ramas singur acasa. Intr-una din seri, pe cand afara ploua torential, doua femei bat la usa lui Evan pentru a-i cere ajutorul. Acesta din urma nu ezita sa le deschida usa casei pentru a le ajuta. Ceea ce debuteaza ca un gest altruist se transforma intr-o noapte de sex torid. O simpla scapare a lui Evan se transforma intr-un cosmar in momentul in care Evan se trezeste ostaticul acestor doua psihopate. Va incerca sa faca tot ce ii sta in putere sa scape de odiosul lor joc al torturii si sa supravietuiasca acestui calvar de neimaginat.


loading...

Filme Asemanatoare:

17 comentarii la “Knock Knock (2015)”

 1. Alex says:

  waw super tare filmul keanu rives nu dezamageste niciodata

 2. exe.zeul says:

  Excelent filmul, multumesc adminilor .

 3. oana says:

  Nu recomand,un ras de film cu ras de personaje,nu intru in detalii…

 4. kálmán says:

  Cel mai prost film a lui Keanu Rives.

 5. Eva says:

  O mizerie!!!

 6. Filmaretul says:

  Film bun de vazut, cu Keanu Reeves in rol de om obisnuit (nu de dur), in care ia leapsa (in cele din urma) de la 2 ticnite 🙂 Nu se petrec astfel de lucruri in realitate, de aceea pare ireal, insa e interesant de urmarit.

 7. Filmaretul says:

  Si apropo, super haioasa (si foarte bine jucata) faza din final, cand, in toata disperarea lui, apasa din greseala pe Like in loc de Delete :))

 8. lavinia says:

  cel mai prost filmmmmmm

 9. ane says:

  Oribil film !!!! Nu merita vazut !!!!!

 10. daniel says:

  frumoase superbe si periculoase mi-a placut filmul nota 15

 11. sergiu says:

  interesant, dar nu pt toate gusturile, putini al vor considera un fil bun!!

 12. Pitbul says:

  Nu recomand.

 13. MARIAN says:

  filmul nu este unul de actiune cum ne-a obisnuit keanu reeves, ci este unul cu un mesaj puternic indreptat asupra vietii de familie: toti sotii isi inseala nevestele si copiii (asta ar fi mesajul filmului)…e un punct de vedere al autorului filmului… sper sa nu va lasati inselati de acest mesaj…tenatiile sunt mari, indiferent unde esti

 14. simona says:

  oribil, super prost film, m-am si mirat sa joace keanu in asa ceva, ma obisnuisem cu, calitatea din partea lui. deci se poate si o alegere neinspirata…

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *