La Middleton (2014)

Edith, o femeie de afaceri putin cam libertina isi aduce fiica la Universitatea Middleton, intr-un tur de cunoastere a universitatii dar si a potentialilor colegi. George, un chirurg rational, si-a...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/la-middleton-2014/' addthis:title='La Middleton (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Edith, o femeie de afaceri putin cam libertina isi aduce fiica la Universitatea Middleton, intr-un tur de cunoastere a universitatii dar si a potentialilor colegi. George, un chirurg rational, si-a adus fiul intr-o excursie similara. Drumurile celor doi se incruciseaza in acest peisaj de tara idilic. George si Edith, datorita unei conexiuni impresionante si neasteptate, sunt capabili sa intrevada potentialul pe care l-ar avea daca ar forma un cuplu oficial. Momentele petrecute impreuna vor deveni cele mai frumoase din viata lor.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.