Postat in: Actiune | Sci-Fi | Thriller

Cosmarul lui Thomas si al prietenilor sai este departe de a se fi terminat. Chiar daca au reusit sa scape din labirint, sunt inca prinsi in capcana. Jocul nu s-a incheiat, abia a inceput. Au la dispozitie doua saptamani pentru a scapa din labirint si sa inteleaga mecanismele care nu inceteaza sa se actioneze si sa se modifice noapte de noapte. Sunt nevoiti sa gaseasca o modalitate de a scapa din Pamantul Parjolit, un loc apocaliptic si periculos, cunoscut sub numele de Wicked. Brenda, un nou personaj isi face aparitia. Va compromite aceasta relatia de iubire dintre Thomas si Theresa? Oare cum vor reusi sa scape din Pamantul Parjolit?


loading...

Filme Asemanatoare:

13 comentarii la “Labirintul: Incercarile focului (2015)”

 1. Albu says:

  Bun . Poate mai bun ca primul .

 2. MarkMaya says:

  Nu inteleg de ce s-au abatut atat de mult de la actiunea din carte… sunt de parere ca ar fi iesit mai bun daca respectau cartea. Iar prima parte a fost geniala!

  • nicu de la tevi says:

   te cred dar,paulo cohelio, nu a acceptat sa se faca filme dupa cartile lui,tocmai din cauza asta,atunci cand citesti imaginatia ta proiecteaza actiune,iar apoi cand vezi filmul,nu e acelasi lucru

 3. anca says:

  Un film bun. Nu -am așteptat ca acțiunea sa fie așa diferita de carte. Chiar m-a surprins ca nu știam ce se va întâmpla dar totuși un final bizar, incomplet. Nu pot sa cred ca mai durează un an pana apare continuarea.

 4. ionutz says:

  foarte bun filmul,si prima parte dar si asta,se pare ca va fi si a treia parte pe care o astept:) merita vazut!

 5. claudiu says:

  Vreau sa va spun ca este pacat de siteul asta ca are filme bune dar reclamele te omoara frate mai lasati-o mai moale tataaa…..nu cred ca mai intru asa de curand te dispera cu reclamele lor

  • ion says:

   incearca sa intri de pe laptop sau pc si nu ai reclame. Daca folosesti android, te zapacesc reclamele, si nu numai pe acest site, ci pe toate cu filme online

  • Serban says:

   Man si pe mine m-au albit cu niste reclame. O sa stau sa trag filme cu 300 kb/s da tot nu intru sa ma mai uit ca e jale cu astia.

 6. super filmul,cand urmeaza partea a treia??

 7. Cristian says:

  Recomand !

 8. Maxim Florin says:

  Slab, acțiune de prost gust, in concluzie film pt generația EMO!!! Nota minus infinit. Si prima parte si mai slaba… Vai de capul lor de regizori.. Si vai si de capul vostru ca rumegati toate porcăriile de vi le pune in……..

 9. grgr says:

  un film de caca mili o vani

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *