Postat in: Actiune | Aventura | Istoric

Raiden este acum un razboinic cunoscut si respectat. Pe vremuri, a fost un simplu taran cazut in dizgratie, crescut de Bartok. Bartok, un suflet nobil, este chemat intr-o zi sa viziteze un consul. Consulul ii cere lui Bartok bani, bani pe care acesta refuza sa ii dea. Aceasta intamplare ajunge la urechile imparatului care il obliga pe Raiden sa isi ucida stapanul, pentru a le da celorlati din regat un exemplu demn de urmat. Se pare ca fortele raului au iesit invingatoare. Insa cavalerii sunt decisi sa nu se dea batuti, sunt decisi sa restabileasca onoarea stapanului lor.


loading...

Filme Asemanatoare:

7 comentarii la “Last Knights – Ultimii Cavaleri (2015)”

 1. LAURET says:

  se merita!!!!! frumos ii lipseste efectele speciale dar e reusit nota 8

 2. konrad says:

  Pe cat de mari sunt actorii atat de mic si neansemnat este filmul;o tema buna dar un scenariu prost,un film ce persista intr-o ceata si umiditate pemanenta, ce o simti pana la tine in fotoliu,plicticos,anost si rece. Doar muzica este in concordanta cu subi-“actul” si tema filmului ;in schimb un sunet bun imaginea la fel…;doar MORGAN FREEMAN poate da un plus aceste pelicule .Multumim sitte-ului.

 3. oblio says:

  Un film protocronist, parca finantat de Jobik. Cu o necunoastere crasa a realitatilor medievale(opozitia la mita cand toate functiile se cumparau -in epoca-, pahare de sticla in vinariile de 2 bani, sau de cositor, oameni goniti din palat/cetate la moartea seniorului, cand in Evul Mediu forta de munca era in deficit cronic -de asta taranii erau legati de glie (iobagi) si nu aveau voie sa plece-, garzi ce nu erau preluate de alti nobili sau angajati ca mercenari, soldati ce se ocupau cu alte indeletniciri -de care habar nu aveau, in fapt; ei erau invatati sa lupte de mici; si doar sa lupte-, un perete plin cu rafturi pentru carti?!!! Daca nobilul avea ceva pergamente -unele legate- erau tinute in cufere, nu in rafturi, pe pereti etc. Actorii joaca bine; costumele sunt relativ bune, tinind cont ca nu au precizat timpul exact. Bine facut, desi scenariul e de doi bani. Se vede profesionalismul echipei, dar degeaba.

 4. Kokero says:

  claritate perfecta film mediocru 6,5.

 5. adriana says:

  mie mi-a placut.e bun.

 6. Laurentu says:

  Sugeti pl toti care nu va convine daca sunteti destepti care a fost ideia filmului

 7. Alexandru says:

  Un film despre Onoare și Loialitate. Actori buni, imagine bună, muzică bună, scenariul nu foarte reușit dar care ilustrează perfect ideea filmului despre onoare și loialitate. Merită văzut. 3 stele din 5

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *